Egg Benedict | luxe verwenontbijt met gepocheerd ei

Egg Benedict. Het klinkt chic maar het gerecht is makkelijker dan je denkt en het is gegarandeerd een leuke verrassing voor iedereen die het verdient om verwend te worden! De eitjes pocheer je in kokend heet water en beleg je op een geroosterde beschuitbol. Voor een gezonde touch roerbak je wat spinazie. Giet hierover de smeuïge Hollandaise saus. Man, man, man, dit is pure verwennerij!

Koken met een Selsiuz kokendwaterkraan

 In dit recept pocheert Danny het eitje in kokend heet water dat je zo uit de kokendwaterkraan tapt. Zet de pan op het vuur zodat het net niet gaat koken. Je kunt dan direct het eerste eitje pocheren. Gelukkig komt er ook gewoon koud water uit deze mooie kraan zodat de kleine meid een lekker glaasje ranja kan maken. Vanzelfsprekend is deze kraan uitermate veilig, ook voor kinderen.

Recepten met een kokendwaterkraan

Wil je meer recepten lezen die je makkelijk met een kokendwaterkraan kunt bereiden? Bekijk dan de andere video's of download het Kookpunt magazine met de recepten.

Selsiuz designed by Gessi 

In dit recept wordt de Selsiuz designed by Gessi Alles in een kokendwaterkraan gebruikt. Deze kraan geeft ook bruisend water. Deze kraan is binnenkort verkrijgbaar.

 

Danny Jansen recept ontbijt