Zo ziet de nieuwste Selsiuz kokendwaterkraan eruit!

Door Inez van Dijke • 2 maart 2020

Voor het ontwerp van de nieuwste kokend waterkraan is Selsiuz een samenwerking aangegaan met een producent met internationale allure: Gessi. Dit Italiaanse merk laat zien dat ze innovatief en onderscheidend zijn als het om design gaat. De creatieve samenwerking tussen Selsiuz en Gessi heeft geleid tot deze prachtige nieuwe collectie kokendwaterkranen. Nieuwsgierig hoe de collectie eruit ziet? Je kunt hier alvast een kijkje nemen.

Italiaans design

Deze Italiaanse producent heeft zijn sporen ruimschoots verdiend op het gebied van keuken- en badkamerdesign. Zijn ontwerpen kenmerken zich door verscheidenheid, kleurgebruik en opvallende grafische prints. En dat is niet onopgemerkt gebleven. Nadat Gessi al diverse onderscheidingen had gewonnen voor innovatief productdesign, is het in 2008 onderscheiden met het Italy Superbrand award. Datzelfde jaar ontving Gessi de prestigieuze Red Dot Communication Design Award.

Selsiuz by Gessi in koper, goud en roestvrijstaal

Iedere Gessi keukenkraan is uniek. Dat geldt ook zeker voor de nieuwe Selsiuz collectie kokend waterkranen by Gessi. In dit ontwerp heeft de metalen rvs body van de kraan een bijzondere structuur gekregen met daarin een grafisch patroon. Ook het kenmerkende gebruik van kleur zien we terug in deze kranencollectie.

Zo is de kokendwaterkraan verkrijgbaar in koper, goud en gun metal finish en natuurlijk in ‘naturel’ roestvrijstaal.

Gessi brochures

Elektronische bediening

De Selsiuz by Gessi heeft een elektronische bediening voor de kokend waterfunctie. De daartoe behorende drukknop bevindt zich naast de kraan en is in het werkblad verwerkt. De warm- en koudwater functie bedien je gewoon via de rechter hendel.

Boiler

De Selsiuz kokendwaterkraan is uitgerust met een 5-literboiler. De boiler levert 3,7 liter kokend water van 100 °C en kan ook direct warm water van ongeveer 55 °C leveren. Als de boiler leeg is, is de boiler in ongeveer 18 minuten weer gevuld en het water weer opgewarmd. Je hebt de keuze uit een boiler van koper of titanium. Titanium heeft als voordeel dat je geen extra filter nodig hebt bij hard water. Bovendien is de garantie op deze boiler langer.

In combinatie met Lanesto spoelbakken

Deze prachtige kokendwaterkranen by Gessi kunnen ook 100% gematcht worden met de spoelbakken van Lanesto. Door zowel de kraan als de spoelbak in dezelfde kleur uit te voeren creëer je harmonie in de keuken.

Dekker-Trend-Centre(12)_N0020_DTC-2020_display-kokendwaterkranen-1

 

Nu verkrijgbaar

Deze nieuwe collectie Selsiuz by Gessi Design kokendwaterkranen is nu verkrijgbaar. Bekijk de collectie nu alvast online of bezoek het Dekker Trend Centre om de kraan te bekijken. Het Dekker Trend Centre is alleen op afspraak geopend.

 

Selsiuz blog

Op de inspiratieblog van Selsiuz vind je alles over het gemak, de techniek en trends van deze gebruiksvriendelijke 3-in-1 kokendwaterkraan. Ontdek welke Selsiuz bij jou en je keuken past!

ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF

Meeste recente blogs