Update omtrent Corona

Door Ben van Elk • 25 maart 2020

Het Coronavirus heeft Nederland in de greep en beïnvloedt onze dagelijkse gang van zaken. Daarom wil Dekker, als leverancier van de Selsiuz, jou op de hoogte brengen van de actuele situatie.

De acties die Dekker genomen heeft met betrekking tot het indammen van de verspreiding van het virus zijn:

  • In lijn met het advies van RIVM werken de medewerkers van de kantoren, zoveel mogelijk vanuit huis.
  • Bij een servicemelding zal de servicemonteur alleen in strikt noodzakelijke situaties een bezoek afleggen.
  • Dekker heeft voor uitgaande en inkomende goederen als wel interne logistieke bewegingen een protocol opgesteld en wordt er gewerkt met corridors om fysieke contacten tot een minimum te beperken.
  • Het is tijdelijk niet meer mogelijk om orders af te halen.
  • De terreinen en gebouwen zijn afgesloten voor bezoek van buiten.
  • Het Dekker Trend Centre is gesloten.
  • Voor de magazijnen en fabrieken zijn er afzonderlijke protocollen van kracht om ook hier het fysieke contact tot een minimum te beperken.

Deze richtlijnen zijn tot minimaal 13-04 van kracht.

Leveringen

Voor wat betreft de situatie met betrekking tot de leveringen blijkt uit een inventarisatie van onze veiligheidsvoorraden en onze toeleveranciers dat op dit moment nog geen problemen te verwachten zijn. Met enkele componenten vanuit China hebben wij problemen, waardoor een aantal PVD kranen niet leverbaar zijn. In de Italiaanse fabrieken van onze toeleveranciers wordt vooralsnog gewoon geproduceerd en zijn er op dit moment ook geen leverproblemen.

Hoe de situatie zich ontwikkelt ten aanzien van bijvoorbeeld internationaal transport is op dit moment niet te voorspellen. Maar vooralsnog is het transport vanuit onze leveranciers en naar onze klanten toegestaan.

Wij houden je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen.
Selsiuz blog

Op de inspiratieblog van Selsiuz vind je alles over het gemak, de techniek en trends van deze gebruiksvriendelijke 3-in-1 kokendwaterkraan. Ontdek welke Selsiuz bij jou en je keuken past!

ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF

Meeste recente blogs