Gessi ontwerpt voor Selsiuz: De exclusieve kokendwaterkraan

Door Jasper Wijsman • 4 januari 2022

Selsiuz lanceert in samenwerking met de Italiaanse topdesigner Gessi een nieuw model kokend water kraan. Een unieke samenwerking, waar de focus ligt op design, onderscheidende stijl en exclusiviteit. Deze designer-kraan kan in meerdere kleuren geleverd worden, namelijk Inox, Gun Metal, Copper en Gold, Ook is deze kraan te combineren met de spoelbakken van Lanesto Lees in dit blog alles over de 1 kokend water kraan van Gessi.

De gessi filosofie

Het Italiaanse sanitairbedrijf Gessi werd in 1992 opgericht door Umberto Gessi en zijn zoon Gian Luca, met als doel de gevestigde namen uit de sector uit te dagen. Deze baanbrekende filosofie heeft ook zorg gedragen dat sanitaire gebruiksobjecten werden omgezet tot designobjecten. Hierdoor is Gessi erin geslaagd om wereldwijd een merk neer te zetten dat synoniem is geworden voor superieur ontwerp en technologie. Naast het ontvangen van talrijke prijzen voor zijn innovatieve product ontwerpen, werd Gessi in 2008 benoemd tot Superbrand van Italië. Datzelfde jaar ontving het de prestigieuze Red Dot Communication Design Award.

zo werkt de selsiuz by gessi

De kokend water kraan van Gessi is voorzien van een metalen rvs body met een subtiel grafisch patroon, wat zorgt voor een unieke uitstraling. De kokend water functie is te bedienen met een stijlvolle elektronische knop op het keukenblad. De Gessi kraan is een ware eyecatcher!

De kokend water kraan is makkelijk hanteerbaar en veilig te bedienen. De hendel rechts zorgt eenvoudig voor koud of warm water. Voor kokend water hanteer je het slimme click-click-go systeem, wat operabel is met een ingebouwde elektrische knop. Hierdoor kan kind veiligheid worden gegarandeerd. Ook is er aan het milieu gedacht: de Eco-start functie zorgt voor een waterbesparende straal. Daarnaast is de uitloop 360° draaibaar voor maximaal comfort in de keuken. Ben je geïnteresseerd in meer opties? Bekijk dan nu de 5-in-1-kranen van Gessi. Deze kraan levert naast kokend, warm en koud water ook bruisend en gekoeld water!

330775(02)_V0010_075_Gessi kokendwaterkraan Gun Metal met Selsiuz bedieningspaneel-2-1

Stijlvolle combiNatie met de spoelbakken van lanesto

De Selsiuz by Gessi design kan gecombineerd worden met dezelfde 4 verschillende kleuren van de Lanesto spoelbakken zodat er een harmonieus samenspel ontstaat in jouw keuken. Je hebt de keuze uit de opties Inox, Gun Metal, Copper en Gold. De pvd finish zorgt dat de rvs glans van de spoelbak behouden blijft. De spoelbak kan, afhankelijk van het keukenblad, als vlakinbouw of onderbouw gemonteerd worden. Ook is er een bijpassend inzetbakje én bodemrekje verkrijgbaar! Vraag naar de mogelijkheden bij de keukenspeciaalzaak.  

De boiler

De prachtige Gessi designkraan wordt geleverd met een 5 liter boiler. Wanneer het kokend water op is, zal de boiler binnen 18 minuten het water weer op 100 graden aan kunnen leveren. De titanium boiler heeft een garantie van 5 jaar. Titanium is zeer sterk, licht en corrosiebestendig materiaal, daarnaast is het bestand tegen extreme temperatuurschommelingen. Niet voor niets wordt dit metaal veel toegepast in de luchtvaartindustrie en voor medische toepassingen. Een ander voordeel van titanium is dat kalk niet goed aan dit materiaal hecht. 

Wil je meer weten over welke boiler bij jou past? Download dan hier de boiler keuzehulp.

ontdek de selsiuz in het dekker trend centre

Ben je benieuwd naar de “look and feel” van de exclusieve kokend water kraan van Gessi? Boek dan nu online een afspraak in om deze prachtige kraan uit te proberen bij de showroom van Dekker Zevenhuizen: het Dekker Trend Centre (DTC). Hier adviseren we jou graag over de mogelijkheden. Wil je de online brochure vast bekijken? Download dan hier de brochure.

Selsiuz modellenoverzicht

Tags: Gessi

Selsiuz blog

Op de inspiratieblog van Selsiuz vind je alles over het gemak, de techniek en trends van deze gebruiksvriendelijke 3-in-1 kokendwaterkraan. Ontdek welke Selsiuz bij jou en je keuken past!

ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF

Meeste recente blogs