Kijkje in het huis en de keuken van Nicole van Biert

Door Jasper Wijsman • 10 mei 2021

Toen Nicole van Biert jaren geleden haar eerste huis van top tot teen ging verbouwen en inrichten, vonden haar vrienden dat ze hier meer mee moest doen. Ze heeft hier echt oog voor. “Zodoende ben ik sinds drie jaar bezig met fotografie van ons huis en het delen van inspiratie op mijn Instagram pagina”, aldus Nicole. In totaal heeft Nicole haar keuken drie keer verbouwd. Elke keer leer je ervan en voer je verbeteringen door. Pas als je er een tijdje in woont, krijg je er een gevoel bij. Daarom heeft zij alles uit haar keuken gesloopt op de spoelbak, kraan en het fornuis na. Wat wel nieuw is, is haar kokend waterkraan. En dat allemaal veilig met een kindje in huis!

Een plek waar Nicole happy van wordt

Nicole vindt het belangrijk dat je van je huis een plek maakt waar je happy van wordt. Veel mensen maken de fout om trends letterlijk toe te passen in hun interieur, maar dan wordt het al snel een toonzaal. Trends zijn leuk, maar kies alleen wat bij jou en je huis past. Vaak duurt het ook even voordat je weet wat je wil en wat past. “Een nieuw huis ken je immers nog niet zo goed”, aldus Nicole. Voor haar keuken heeft Nicole uiteindelijk gekozen voor een keuken zonder bovenkastjes. Bovenkastjes kunnen volgens Nicole al snel een benauwd gevoel geven en alles is uit het zicht opgeborgen. Ook mooie spulletjes die je juist wel wilt showen. Met de open ruimte in haar keuken, toont ze ook de mooie kanten binnen een keuken.

20200422_182522

Prachtig praktisch

En bij die mooie kanten, horen ook een mooi keukenblad, afzuigkap en voornamelijk haar nieuwe kokend waterkraan. Om de flow te behouden heeft ze gekozen voor een afzuigkap die geïntegreerd is in het aanrecht. Een wit marmer lookalike keukenblad van TopCore maakt het plaatje compleet. De kokend waterkraan is voor Nicole helemaal nieuw in haar keuken. “We wilden er altijd al eentje hebben, maar twijfelden over de veiligheid. Met kokend water kun je niet voorzichtig genoeg zijn. Zeker nu er een kindje rondloopt dat overal graag aan zit.” Met de nieuwste Selsiuz kokend waterkraan zijn die zorgen verdwenen. Om kokend water te tappen moet je namelijk de elektronische knop twee keer indrukken en de tweede keer ingedrukt houden. Hierdoor is het veilig voor kleine kinderen.

Welke Selsiuz past bij jou?

Naast dat de nieuwe kokend waterkraan ontzettend veilig is voor haar kinderen, is Nicole ook blij met de uiteindelijke look. De elektronische bediening is mooi verwerkt in het keukenblad en de uitstraling van de kraan past helemaal in het plaatje van haar huis. Dat is natuurlijk wat iedereen wil bereiken; een huis waar je happy van wordt en een keuken die helemaal past in jouw plaatje. Maak jouw innerlijke interieur stylist in je wakker en ontdek hoe een kleine restyling van je keuken wonderen kan doen. Download vooral eens het Kookpunt Magazine en bekijk welke Selsiuz kraan bij jouw nieuwe interieur past!

New call-to-action

Tags: Kokendwaterkraan

Selsiuz blog

Op de inspiratieblog van Selsiuz vind je alles over het gemak, de techniek en trends van deze gebruiksvriendelijke 3-in-1 kokendwaterkraan. Ontdek welke Selsiuz bij jou en je keuken past!

ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF

Meeste recente blogs