3-in-1 kokendwaterkraan Selsiuz bekent kleur

Door Inez van Dijke • 12 oktober 2017

De kokendwaterkraan is bijna niet meer weg te denken uit de moderne keuken. Pasta koken, een kopje thee of cup-a-soup, een snijplank desinfecteren - je doet het in een handomdraai. En dat allemaal veilig, zuinig en waterbesparend. Maar de ideale kokendwaterkraan is meer dan alleen functioneel. Het is een goede combinatie tussen functie en design. Helaas, tonen de kranen van nu hierin weinig variatie. Wat ons betreft kon de kokendwaterkraan dus wel wat ‘personality’ gebruiken. 

Selsiuz heeft ‘personality’

Met de komst van Selsiuz is er meer keuze voor liefhebbers van de kokendwaterkraan. De nieuwe 3-in-1-kranen zijn namelijk verkrijgbaar in drie verschillende modellen en vijf eigentijdse kleuren; copper, gold, gun metal, chroom en inox. Zo is er altijd wel een kraan die bij jou past.

Copper: warm en nostalgisch

Selsiuz koper product.pngCopper mania! De koper trend deed in 2015 zijn intrede in ons interieur maar is inmiddels een echte blijver. En nu doet koper ook haar intrede in onze keuken. Logisch, want koper heeft van nature al een warme uitstraling. Een vintage look die bovendien goed aansluit bij veel verschillende keukenstijlen.

Gold: glamorous en romantisch

selsiuz_rond_goldWil je een vleugje glamour toevoegen aan je keuken? Dan haal je met Selsiuz Gold een echt sieraad in huis. Deze chique goudkleurige kraan sluit naadloos aan op de trends getoond op de bekende designbeurs Salone del Mobile in Milaan. Maar verwar glamorous hier niet met blingbling, want de matte finish geeft deze kraan juist een ‘understated’ en zeker geen kitscherige look.

Gun Metal: mannelijk en stoer

Selsiuz Gun metal zwart productMannelijk, gewaagd, en een tikkeltje spannend. Gun Metal is het stoere broertje in deze kokendwaterkraan familie. Wellicht is een zwarte keukenkraan niet de meest voor de hand liggende keuze. Maar bedenk dan dat zwart-wit keukens juist klassiek en tijdloos zijn. Dus waarom niet een donkere kraan? Bovendien sluit zwart aan bij bijna alle keukenstijlen.

Inox: traditioneel

selsiuz_rond_inox_rvsInox is een veilige keuze voor degene die wel een designkraan in de keuken willen maar dan liever uitgevoerd in een traditionele kleur. De kraan is robuust en leent zich perfect voor dagelijks intensief gebruik. Het materiaal is goed bestand tegen spetters en andere vlekken en vraagt weinig onderhoud.

Chrome: allemansvriend

3 in 1 kokend water kraan chroom

Net als inox past ook een kraan in chroom uitvoering in bijna iedere keuken. Het grote verschil met inox is dat verchroomde kranen vaak iets meer onderhoud vragen. Dat wil zeggen, je moet er af en toe een zacht doekje overheen halen om watervlekken weg te poetsen zodat de kenmerkende chroom glans wordt behouden.

Nieuwe brochure in pdf

Bij Selsiuz draait het dus om gewoon kokend water, maar dan wel uit een bijzondere designkraan. Een kraan die jou de mogelijkheid geeft om je eigen stijl te benadrukken.

Wil je graag weten welke kraan bij jou past? Download dan hier onze pdf-brochure of kom langs bij een van de verkooppunten. De Selsiuz kokendwaterkraan is te koop bij de bouwmarkt en de keukenspeciaalzaak.

Download onze gratis brochure

Tags: Kokendwaterkraan, kleuren, Algemeen

Selsiuz blog

Op de inspiratieblog van Selsiuz vind je alles over het gemak, de techniek en trends van deze gebruiksvriendelijke 3-in-1 kokendwaterkraan. Ontdek welke Selsiuz bij jou en je keuken past!

ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF

Meeste recente blogs