Nick: “Kokend, bruisend en gekoeld: mijn multifunctionele keukenkraan kan het allemaal.”

Door Inez van Dijke • 31 maart 2023

Van alle gemakken voorzien

“Vorig jaar heb ik een appartement gekocht midden in de stad. Alles, maar dan ook echt alles moest opnieuw worden aangepakt: van alle muren en vloeren tot de badkamer, het toilet en de keuken. Een flinke klus, maar dit gaf me wel de unieke kans om het appartement compleet naar mijn eigen smaak en wensen vorm te geven. Mijn stijl is minimalistisch en modern. Dingen in huis moeten mooi zijn, maar zeker ook functioneel. Ik ben CEO van een start-up op het gebied van informatietechnologie en ben voor mijn werk veel onderweg en op reis. Als ik dan een keer thuis ben, wil ik dat ik er zo efficiënt en relaxed mogelijk kan leven.

Multifunctionele keukenkraan

In de keuken wilde ik sowieso een stoomoven, een wijnklimaatkast, een grote koelkast en natuurlijk een slimme kraan. De kokendwaterkraan kennen we inmiddels wel, maar ik wilde méér dan alleen kokend water. Al snel kwam ik uit bij de multifunctionele 5-in-1-keukenkranen van Selsiuz. Die geven niet alleen kokend, warm en koud water, maar ook bruisend en gekoeld. Als je een keuken wilt die van alle gemakken is voorzien, is zo’n kraan natuurlijk het summum! Selsiuz heeft ontzettend veel kleuren en diverse opties als het gaat om de vormgeving van de kranen, maar ik weet altijd goed wat ik wil dus ik was er zó uit: een haakse uitloop in de donkere kleur gun metal. Minimalistisch, maar ook robuust. Over het behoud van de kleur van de kraan maak ik me geen zorgen; door de speciale PVD-coating blijft de kleur en de RVS-glans behouden. Toch fijn als je ervan uit kunt gaan dat spullen lang meegaan.

Nick: “Kokend, bruisend en gekoeld: mijn multifunctionele keukenkraan kan het allemaal.”

Strak weggewerkte bediening

De kraan bedien je met een hendel en drie knoppen die strak zijn weggewerkt in het keukenblad. Voor kokend water druk je twee keer op de elektronische knop met de thermometer. De knop met bubbels geeft bruisend water, de knop met het sneeuwvlokje gekoeld water en de hendel aan de rechterkant van de kraan geeft koud en warm water. De bediening ziet er dus mooi uit, maar werkt ook nog eens makkelijk en snel.

Bruisende mocktails

Vooral met het bruisende water ben ik erg blij. Ik sport veel, drink gematigd alcohol en vind het prettig om iets anders te drinken dan kraanwater. Als vrienden komen, maak ik vaak een alcoholvrije mojito – een ‘nojito’. Een beetje limoensap, suiker, muntblaadjes, ijsblokjes en bruisend water bij elkaar in een longdrinkglas doen en je bent klaar. En als ik een espresso wil, warm ik altijd eerst even mijn kopje voor met kokend water. Mijn multifunctionele Selsiuz-kraan past gewoon perfect bij mijn drukke lifestyle.”

Bekijk de kraan van Nick: Selsiuz Unlimited haaks Gun Metal

 

Selsiuz blog

Op de inspiratieblog van Selsiuz vind je alles over het gemak, de techniek en trends van deze gebruiksvriendelijke 3-in-1 kokendwaterkraan. Ontdek welke Selsiuz bij jou en je keuken past!

ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF

Meeste recente blogs