Selsiuz inspireert op vt wonen & design beurs

Door Ben van Elk • 22 september 2018

Als de letter ‘R’ in de maand zit, het druilerig weer is en het dikke wollen vest weer uit de kast wordt gehaald, weet je dat de herfst in aantocht is. Een seizoen waarin de maand oktober al jaren bekend staat als de Woonmaand. En dat is niet zo gek, want we gaan dan meer tijd binnenshuis doorbrengen. En dus ook in de keuken. Tijd om wat nieuwe inspiratie op te doen en de keuken een flinke oppepper te geven!

Nummer 1 op wensenlijst: de kokendwaterkraan

Weet jij wat al een paar jaar stipt op nummer 1 van het wensenlijstje voor een nieuwe keuken prijkt? Een kokendwaterkraan, zo blijkt uit een onderzoek van een bekende Nederlandse keukenfabrikant. En die populariteit is goed te verklaren want het grootste voordeel van de kraan is wel het gemak dat het met zich meebrengt. Nooit meer wachten op kokend water voor een kopje thee of koffie. Binnen enkele seconden stroomt het kokende water gewoon uit je keukenkraan.

Inspiratie voor een nieuwe keukenkraan350220(02)_M0010_069_Selsiuz-Steel-XL-Inox-single-boiler

En ben je aan het oriënteren op een kokendwaterkraan dan laat jij je graag inspireren. En mogelijkheden voor inspiratie zijn er gelukkig volop. Dubbeldikke woonmagazines met keukenspecials, talloze woonprogramma’s op televisie en natuurlijk de vt wonen en design beurs. Deze populaire beurs wordt jaarlijks georganiseerd in de RAI en vindt dit jaar plaats van 2 tot en met 7 oktober. Ook dit jaar worden zo’n 100.000 bezoekers verwacht die hier inspiratie komen opdoen voor hun interieur.

Gratis Selsiuz?

En natuurlijk mogen de nieuwe Selsiuz kranen op deze beurs niet ontbreken. Je kunt ons dan ook vinden in HAL 11, Stand 11-0-24. Daar zijn onze Inox haaks, Gun Metal rond, XL Gold kranen te bewonderen: gecombineerd met dezelfde kleur spoelbakken. De kranen zijn niet alleen mooi om naar te kijken, ze zijn multifunctioneel. Op de beurs zullen wij alle mogelijke functionaliteiten demonstreren.

En mocht je binnenkort van plan zijn om een kokendwaterkraan aan te schaffen? Als je bij onze stand je e-mail adres achter laat krijg je bij aanschaf van een Selsiuz de installatie gratis en maak je zelfs kans op een gratis Selsiuz kokendwaterkraan! 

Bezoek de beurs of showroom 

De nieuwe serie kokendwaterkranen zijn niet alleen op de vt wonen & design beurs van 2 tot en met 7 oktober te bewonderen. Je kunt ze het hele jaar door zien in deze showrooms van keukenspecialisten. Daarnaast zal je de Selsiuz Copper ook meerdere malen voorbij zien komen in populaire televisieprogramma’s zoals Heel Holland Bakt, House Rules en Koken met Max. Kun je niet wachten en wil je nu al meer weten over de nieuwe kokendwaterkraan Selsiuz, dan kun je hieronder het Kookpunt magazine downloaden.  

New call-to-action

 

Tags: Kokendwaterkraan, Selsiuz, Algemeen

Selsiuz blog

Op de inspiratieblog van Selsiuz vind je alles over het gemak, de techniek en trends van deze gebruiksvriendelijke 3-in-1 kokendwaterkraan. Ontdek welke Selsiuz bij jou en je keuken past!

ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF

Meeste recente blogs