Ellie: “Mijn Selsiuz-kokendwaterkraan is veilig én een lust voor het oog.”

Door Inez van Dijke • 9 februari 2023

Gemakkelijk en veilig

“Mijn oude keukenkraan was na tien jaar wel toe aan vervanging. Op tv had ik weleens een kokendwaterkraan gezien – dat leek me wel wat. Kon ik die oude en versleten waterkoker ook meteen weggooien. Mijn keuze is gevallen op een Selsiuz-kokendwaterkraan vanwege het gemak en de veiligheid. De 3-in-1-kraan werkt heel simpel: door de draaiknop in te drukken komt er kokend water uit. Eenvoudig te bedienen door mij, maar zeker niet door mijn kleinkinderen die geregeld over de vloer komen en in zo’n fase van hun leven zitten waarin ze alles zelf willen doen. Ik zou niet willen dat ze zich bezeren en dat is door de kindveilige bediening vrijwel onmogelijk. Het kokende water spettert ook niet als het uit de kraan komt – zoals je weleens ziet bij andere kokendwaterkranen – en zelfs als het kokende water uit de kraan stroomt, voelt de buitenzijde van de kraan niet te heet aan. 

Passend bij het interieur

De looks van de kraan vind ik ook niet onbelangrijk. Ik houd van felle kleuren en drukke prints en ben altijd bezig met mijn interieur en de laatste trends. Aangezien mijn keuken aan mijn woonkamer grenst, wilde ik een keukenkraan die een eigentijdse aanvulling zou zijn op mijn interieur. Over de kleur hoefde ik dan ook niet lang na te denken: goud, met een mooie en zachte ronde uitloop. Ik heb er zelfs een bijpassende gouden spoelbak bij uitgekozen en alle accessoires zoals het zeeppompje, de theedoekhaakjes en het afdruiprek vervangen door nieuwe, uiteraard goudkleurige items. Mijn keuken is nu een genot om naar te kijken als ik op de bank in de woonkamer zit.

Ellie: “Mijn Selsiuz-kokendwaterkraan is veilig én een lust voor het oog.”

 

Koken met een kokendwaterkraan

Ik vind het heerlijk om etentjes en feestjes te organiseren. Maar onnodig lang in de keuken staan met mijn rug naar de visite terwijl zij gezellig zitten te kletsen vind ik niets. Gelukkig hoeft dat met mijn nieuwe Selsiuz-kokendwaterkraan ook niet. Het koken van bijvoorbeeld rijst en pasta gaat nu veel makkelijker en sneller. En wat denk je van het wellen van rozijnen, het blancheren van spinazie en het ontvellen van tomaten? Ook allemaal zo gepiept dankzij mijn nieuwe keukenkraan. Zo kan ik veel meer tijd doorbrengen met mijn vrienden, kinderen en kleinkinderen.

En dan heb ik het nog niet eens gehad over hoe ik tegenwoordig mijn koffie drink. Net na het installeren van de nieuwe kokendwaterkraan ging mijn koffiezetapparaat stuk. Helemaal niet erg, want met mijn Selsiuz-kraan giet ik direct kokend water over koffie in een filter en geniet ik binnen no-time van een bakje koffie. 

Bekijk de kraan van Ellie: Selsiuz Unlimited rond/Gold

 

Selsiuz blog

Op de inspiratieblog van Selsiuz vind je alles over het gemak, de techniek en trends van deze gebruiksvriendelijke 3-in-1 kokendwaterkraan. Ontdek welke Selsiuz bij jou en je keuken past!

ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF

Meeste recente blogs