De nieuwste Selsiuz: Push, Cool en Unlimited

Door Jasper Wijsman • 8 maart 2022

Je hebt eindeloos veel mogelijkheden als het aankomt op het kiezen van een kokend water kraan. Je kunt kiezen voor een mooi, rond exemplaar, een kraan met wat scherpere hoeken of een XL-versie. Daarbij is een kraan ook een sfeerbepalend element als toevoeging aan jouw keuken. Het fijne is dat alle kokendwaterkranen van Selsiuz is verschillende designs en kleuren te verkrijgen zijn, zoals koper, goud of mat zwart. Er is dus altijd wel een kraan die bij jouw keuken past. Vanaf dit jaar heeft Selsiuz de nieuwste kranen geïntroduceerd: Selsiuz Push, Selsiuz Cool en Selsiuz Unlimited. Uniek bij dit model is dat je alle kanten op kunt. In dit blog gaan we dieper in op alle modellen van de nieuwste Selsiuz kraan!

selsiuz push

Selsiuz Push 3-in-1 rond Goud

Met de Selsiuz Push kraan tap je direct kokend water uit de kraan, naast natuurlijk het standaard koud en warm water. Je krijgt het kokende water gemakkelijk uit de kraan met één druk op de rode knop op het aanrecht. Deze elektronische drukknopbediening, die je terugvindt bij alle kranen uit deze serie, is innovatief, strak en praktisch. Alle kranen uit deze serie zijn verkrijgbaar in de kleuren Inox, Gold, Copper en Gun Metal. Daarbij heb je ook nog de keuze uit de Push Rond met een ronde uitloop voor een elegantie uitstraling en de Push Haaks met een haakse uitloop voor een stoere uitstraling.

selsiuz cool

Selsiuz Cool 4-in-1 rond Goud

De Selsiuz Cool is een unieke kraan. Deze kraan levert namelijk koel en bruisend water! Altijd een koud drankje in een handomdraai en een stuk voordeliger aangezien je geen boiler voor kokend water nodig hebt. Zoals je kunt zien op de afbeelding heeft deze dezelfde elektronische drukknopbediening, maar dan met twee knoppen in de kleuren blauw en groen. Blauw staat voor gekoeld water en groen voor bruisend water. De bediening van de knoppen kunnen in het keukenblad gemonteerd worden, maar is ook middels vlakinbouw mogelijk. Ook bij de Selsiuz Cool kraan heb je weer de keuze tussen de Cool Rond en Cool Haaks.

selsiuz unlimited

Selsiuz Unlimited 5-in-1 rond Goud

De Selsiuz Unlimited kraan is een echte alleskunner in de keuken. De 5-in-1 kraan is een keukenkraan die vijf functies combineert: koud, warm, (kokend) heet, gekoeld én bruisend water. Deze functies zijn terug te vinden in de drie knoppen op het paneel in de kleuren rood voor kokend water, blauw voor gekoeld water en groen voor bruisend water. Verder heb je de normale functies voor koud en warm water, die je heel gemakkelijk met de hendel rechts op de kraan kan bedienen, zoals bij de andere kranen. Ook bij de Selsiuz Unlimited kraan kun je weer kiezen tussen Unlimited Rond of Unlimited Haaks.

 

stijlvolle combinatie met spoelbakken van lanesto

De stijlvolle design Selsiuz Push, Cool en Unlimited kranen kunnen zeer goed gecombineerd worden met de spoelbakken van Lanesto. De Selsiuz kranen in de kleuren Gold, Copper, Gun Metal en Inox hebben net als deze bijpassende spoelbakken een pvd-finish, waardoor de metaalglans behouden blijft. Door zowel de kraan als de spoelbak in dezelfde kleur uit te voeren, creëer je harmonie in de keuken. Ook zijn er mooie accessoires in de verschillende kleuren, zoals bodemrekken, zeepdispensers, inzet-bakjes en pannenroosters.

ga jij voor push, cool of unlimited?

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de nieuwste Selsiuz kranen en wil je een Selsiuz kokendwaterkraan bekijken en zelf testen? Maak dan nu een afspraak voor de showroom van Dekker Zevenhuizen: het Dekker Trend Centre (DTC). Hier adviseren we jou graag over de mogelijkheden. Wil je graag nog even rondkijken welke kranen er allemaal zijn binnen deze serie? Download dan hier gratis het modellenoverzicht. Zo heb je direct alle modellen en kleuren in beeld!

Selsiuz modellenoverzicht

Tags: Kokendwaterkraan, Selsiuz

Selsiuz blog

Op de inspiratieblog van Selsiuz vind je alles over het gemak, de techniek en trends van deze gebruiksvriendelijke 3-in-1 kokendwaterkraan. Ontdek welke Selsiuz bij jou en je keuken past!

ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF

Meeste recente blogs