De Selsiuz Unlimited Gold Rond van Shannah Vreeburg

Door Jasper Wijsman • 2 juni 2022

De Selsiuz Unlimited Gold met TITANIUM Single boiler en cooler levert naast kokend, warm en koud water ook gekoeld en bruisend water. Shannah drinkt thuis veel bruisend water; voor hen is het een vervanger van frisdrank en soms zelfs van een glas wijn! Ze is daarom ook erg blij met haar upgrade naar een Selsiuz 5-in-1 kraan. In dit blog lees je over de voordelen die de 5-in-1 kraan biedt voor Shannah en haar gezin.

Duurzaam op twee manieren; geen plastic en een langer uithoudingsvermogen

Wil je een kokendwaterkraan aanschaffen? Dan is het advies van Shannah: sowieso doen, daar krijg je geen spijt van! Daarbij is het een geweldige mogelijkheid dat er nu een bruisend water optie in zit. “Als je veel bruisend water drinkt, is dit een hele mooie vervanger van al die plastic flessen. Die plastic flessen zijn namelijk ontzettend slecht voor het milieu”, aldus Shannah. Bruisend water is naast het los te drinken, ook zeker op te fleuren. Er zijn namelijk genoeg smaakjes op de markt te vinden die je aan bruisend water kunt toevoegen. Zo kun jij in een handomdraai Pepsi of 7UP maken met de siropen van Sodastream. En die siropen koop je simpelweg bij de supermarkt! Of wat dacht je van een takje munt, schijfje citroen of een drupje kokossmaak? Lekker, een stuk gezonder en beter voor de lijn! Shannah: “Meteen een goede vergelijking met Sodastream. Al jaren gebruik ik dit apparaat en hij gaat zelfs mee op vakantie. Maar het voordeel is nu dat ik geen los apparaat meer op mijn keuken heb staan. Buiten dat bevat de 5-in-1 kraan een grotere koolzuurcilinder en die gaat langer mee. 

IMG_0464

 

Veiligheid van de Selsiuz 5-in-1 Kokendwaterkraan

Shannah krijgt, net zoals wij bij Selsiuz, vaak vragen over de veiligheid van de kokend water kraan. Natuurlijk moet je met kokend water altijd oppassen. Maar een kokendwaterkraan, die vast op het aanrecht staat, is veel veiliger dan een waterkoker die je omver kunt trekken. Bij Selsiuz hebben we elke kraan een veilige bedieningsknop gegeven. Hierdoor komt er nooit zomaar kokend water uit de kraan. Bij het model van Shannah is dat verwerkt doordat zij 2 keer de rode knop moet indrukken voordat zij kokend water uit de kraan krijgt. 

 

BEB3D81A-77E0-46EF-8A29-CEB0B6827E85

 

Afmetingen van de boiler en cooler

Wat Shannah ook belangrijk vindt om nog te vermelden, is de afmeting van de boiler en de cooler. Hier had zij namelijk zelf niet goed over nagedacht. De boiler neemt namelijk wel wat ruimte in in je keukenkast en een cooler daarnaast nog meer. Shannah heeft twee lades onder de wasbak. De bovenste lade was al in gebruik. Maar in de onderste was er te weinig ruimte over om als gewone lade te gebruiken. Die lade heeft ze daarom leeggehaald. Er is nog wel wat ruimte over voor bijvoorbeeld flessen schoonmaakmiddel, maar de cooler en boiler hebben wel een flinke plek nodig onderin de keuken. Maar dat heeft ze er zeker voor over! 

 

Klaar voor jouw 5-in-1 kokendwaterkraan?

Naast alle bovenstaande voordelen die Shannah ervaart, is de kokendwaterkraan ook nog eens een hele handige keukenhulp. Benieuwd hoe de kokendwaterkraan jou kan helpen in de keuken? Lees dan dit blog of bekijk de handige kookvideo’s. Wil je nog meer redenen lezen waarom een kokend water kraan in jouw keuken niet mag ontbreken? Lees dan hier 5 redenen om te kiezen voor een koel en bruisend water kraan of lees de blog van Shannah die samen met haar gezin elke dag geniet van de kokendwaterkraan.

Selsiuz modellenoverzicht

Tags: Kokendwaterkraan, Selsiuz

Selsiuz blog

Op de inspiratieblog van Selsiuz vind je alles over het gemak, de techniek en trends van deze gebruiksvriendelijke 3-in-1 kokendwaterkraan. Ontdek welke Selsiuz bij jou en je keuken past!

ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF

Meeste recente blogs