Gouden kokendwaterkraan schittert op de Huishoudbeurs

Door Ben van Elk • 8 februari 2018

Op zaterdag 17 februari gaat het grootste lifestyle evenement van Nederland van start: de Huishoudbeurs. Ook dit jaar komen 250.000 bezoekers weer naar de RAI Amsterdam om te proeven, proberen, ervaren en inspiratie op te doen. Het thema dit jaar, in navolging van de Olympische Spelen, is “Ga voor Goud’. En deze kleur vind je dan ook overal op de beursvloer terug! Van gouden stofzuigers, gouden beursshoppers tot drankjes proeven in een gouden kluis. Gouden kokend waterkranen mogen wat ons betreft in dit rijtje natuurlijk niet ontbreken. 

Gouden keukenkraan

Kom dus gezellig langs op onze stand ( Hal 1, stand 01.448.) en maak persoonlijk kennis met het paradepaardje Selsiuz Gold. Deze goudkleurige kraan loopt net als  de Gun Metal op kop als het gaat op populariteit. De kraan is qua kleur en design niet alleen een sieraad in je keuken, hij is vooral erg praktisch. Met deze 3-in-1 kraan kun je namelijk letterlijk in een handomdraai koud, warm en kokend water tappen. En dat bespaart je een hoop tijd in de keuken. Je hoeft immers niet meer te wachten op de waterkoker voor een kopje thee of wachten tot de pan met water kookt voor pasta of rijst.  De Selsiuz Steel Gold is verkrijgbaar in drie verschillende modellen: haaks, rond en XL.

Win een Selsiuz Gold

Tijdens de beursperiode (van zaterdag 17 tot en met zondag 25 februari) kun je zelf ook voor goud gaan. Je kunt namelijk de kokendwaterkraan Selsiuz Steel Gold (of een andere kleur!) ter waarde van €899,- winnen. Zien we jou ook op de huishoudbeurs?

Kookdemonstratie van chef Danny JansenWokking Lekker KipCashew.png

Om het gemak van de kokendwaterkraan te demonstreren komt op zaterdag 24 februari Danny Jansen, bekend van 24 Kitchen, langs op de Selsiuz-stand. Hij zal laten zien hoe je kostbare tijd kunt besparen door sneller te koken met een kokendwaterkraan. Wil je alvast een voorproefje? Wat dacht je van supersnelle kip teriyaki wokschotel of kipcashew-wokschotel ? Met de nodige tips & tricks loodst Danny je door de wijde wereld van high speed koken.

Speciale Huishoudbeurs actie

Mocht je buiten de prijzen vallen, dan kun je toch nog op een voordelige wijze deze nieuwe 3-in-1 keukenkraan scoren. Tijdens de beurs hebben we een scherpe eenmalige aanbieding waarbij je € 69,- euro korting ontvangt op de aankoop van een Selsiuz of een gratis installatie van de kokendwaterkraan bij jou thuis ter waarde van € 149 euro, -. Je komt alleen in aanmerking voor deze aanbieding als je je emailadres achterlaat op onze stand.

Kun je niet wachten en wil je nu al kennismaken met Selsiuz, download dan hier onze brochure of laat je inspireren door onze moodboards.

Download de gratis moodboards

Tags: kleuren, trend, Goud, Steel Gold

Selsiuz blog

Op de inspiratieblog van Selsiuz vind je alles over het gemak, de techniek en trends van deze gebruiksvriendelijke 3-in-1 kokendwaterkraan. Ontdek welke Selsiuz bij jou en je keuken past!

ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF

Meeste recente blogs