In alle keukens van House Rules een Selsiuz kokendwaterkraan

Door Harm de Wild • 27 oktober 2017


Nederlanders zijn dol op klussen en klusprogramma’s. Dat blijkt wel uit de vele klusseries die nu op tv te zien zijn, zoals het populaire House Rules op Net5. In dit klusprogramma verbouwen vijf stellen elkaars waardevolste bezit, hun eigen huis. De enige invloed die de huiseigenaren kunnen uitoefenen, is aan de hand van vijf ‘huisregels’ die ze voor de klussers achterlaten. Dit zijn do’s en don’ts, zoals bepaalde materialen of stijlen, die wel of juist niet terug mogen komen in hun woning. Het is aan de deelnemende doe-het-zelvers om deze ‘house rules’ zo goed mogelijk te interpreteren en in korte tijd verschillende ruimtes in het huis een complete make-over te geven. Zo komt ook in ieder huis de keuken aan de beurt. En hierin mag een kokendwaterkraan natuurlijk niet ontbreken.

Selsiuz in klusprogramma House Rules

Eén op de drie huishoudens heeft inmiddels al een kokendwaterkraan in de keuken. Ben jij je keuken aan het opknappen dan mag dit item dus niet ontbreken. Een kokendwaterkraan heeft immers veel voordelen:

  • Duurzaam
  • Veilig voor kinderen
  • Verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren
  • Betaalbaar. Je hebt al een Selsiuz voor € 699,-.

Daarom wordt er in House Rules in elke keuken een 3-in-1 kokendwaterkraan Selsiuz geplaatst. En die kunnen de deelnemers natuurlijk zelf installeren. In verschillende afleveringen van het programma zie je ook de verschillende kleuren van deze kokendwaterkraan in de keuken terugkomen. Mocht je een aflevering hebben gemist, dan kun je de episodes hier terugkijken.

Kokendwaterkraan Selsiuz zelf installeren

Als je een beetje handig bent dan laten de Selsiuz en de bijbehorende boiler zich eenvoudig installeren. De kokendwaterkraan wordt als set geleverd, inclusief duidelijke handleiding en installatiemateriaal. En daarvoor heb je niet meer nodig dan een steeksleutel en een ijzerzaag. We hebben een uitgebreide handleiding beschikbaar. Heb je er geen tijd voor, of waag jij je er liever niet aan? Dan kun je de installatie ook uitbesteden, en schakel je een monteur in.

Checklist installatie kokend waterkraan

Wij raden je aan vóór de installatie de nodige voorbereidingen te treffen. Raadpleeg daarvoor deze handige checklist:

  • De kraan past in een standaard kraangat van 35 mm.
  • Past de boiler in de keukenkast? De boiler heeft een afmeting van 398 mm hoog en 225 mm doorsnede.
  • Is er een wandcontactdoos in het keukenkastje om de boiler aan te sluiten?
  • Heb je verlengslangen nodig?
  • De boiler vraagt 2200 Watt aan capaciteit. Als dat niet in je elektragroep vrij is, is een Q switch de oplossing. Daarmee wordt overbelasting voorkomen.
  • Benodigd gereedschap: ijzerzaag, steeksleutel, schroevendraaier en emmer

Verkooppunten

Een 3-in-1 kokendwaterkraan zelf installeren is dus helemaal niet moeilijk. Met de checklist en een goede handleiding heb jij straks ook een Selsiuz in jouw keuken. Voor een compleet overzicht van alle (online) verkooppunten kijk je hier.

9 redenen om een kokendwaterkraan te kiezen

Tags: Selsiuz, Zelf installeren

Selsiuz blog

Op de inspiratieblog van Selsiuz vind je alles over het gemak, de techniek en trends van deze gebruiksvriendelijke 3-in-1 kokendwaterkraan. Ontdek welke Selsiuz bij jou en je keuken past!

ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF

Meeste recente blogs