Je oude keukenkraan vervangen door een kokend water kraan

Door Harm de Wild • 22 mei 2018

 Ben je wellicht een beetje uitgekeken op je huidige keuken? Kan die wat jou betreft wel een make-over gebruiken? Maar beschik je niet over het budget voor een compleet nieuwe keuken? Geen probleem, want kleine veranderingen kunnen een wereld van verschil maken. Zoals je keuken een nieuw likje verf geven of het keukenblad vernieuwen. Maar waar veel mensen nog niet aan denken; de keukenkraan vervangen door een supermoderne 3-in- kokend water kraan. Dat is niet alleen voordelige make-over, het is ook nog eens binnen twee uurtjes gefikst.

New call-to-action

Keukenkraan vervangen

Een keukenkraan kan natuurlijk niet ontbreken in je keuken. Tegenwoordig is er een ruime keuze in keukenkranen. Doordat er voortdurend nieuwe technologieën op de markt komen, worden er ook steeds nieuwe keukenkranen ontworpen met extra functies. Zo kan een moderne kraan meer dan alleen maar warm of koud water geven. Zoals de 3-in-1 kokend water kraan Selsiuz die naast koud en warm ook kokend water tapt. Hoe handig is dat!

Kokend water kranen populair

Een op de drie huishoudens heeft er al eentje. En dat is niet zonder reden, want met de komst van de kokend water kraan worden er nieuwe deuren geopend. Een kraan die direct kokend water geeft, waardoor je afscheid kunt nemen van de waterkoker. Deze kraan werkt met een boiler onder het aanrecht waardoor hij binnen een paar seconden al kokend water geeft. En wees gerust want de kraan is zo beveiligd dat een kind zich er niet per ongeluk aan kan branden.

350217(3)_N0020_69_Selsiuz steel Gun Metal haaks met model_droge kan-046158-edited

 

Keuze uit verschillende kleuren en modellen

Je keukenkraan moet naast praktisch ook aansluiten bij je keukenstijl. Daarom zijn er keukenkranen in allerlei soorten en maten. Erg trendy zijn de verschillende kleuren waarin de kranen nu ook verkrijgbaar zijn. Naast de geijkte kleur, kun je bijvoorbeeld kiezen uit goudkleurige, koperkleurige of zwarte kranen.
Dat geldt ook voor de Selsiuz kokend water kranen. Het assortiment bestaat uit drie modellen, haaks, rond en XL, en zijn verkrijgbaar in de kleuren Steel Gun Metal, Steel Inox, Steel Gold en Steel Chrome. Wil je een stapje verder en je kokend water kraan laten matchen met de spoelbak, dan kan dat ook. Alle modellen zijn prachtig te combineren met de Lanesto Urban spoelbakken.

Zelf je keukenkraan vervangen

Ben je beetje handig, dan kun je de keukenkraan zelf vervangen. De kokend water kraan wordt als set geleverd, inclusief duidelijke handleiding en installatiemateriaal. En daarvoor heb je niet meer nodig dan een steeksleutel en een ijzerzaag. We hebben een uitgebreide handleiding beschikbaar. Heb je er geen tijd voor, of besteed je het liever uit? Dan regelen wij de installatie voor jou.

Wil je nog acht andere redenen weten waarom je voor een kokend water kraan zou moeten kiezen? Download de 9 redenen om een kokendwaterkraan te kiezen.

Tags: Kokendwaterkraan, Zelf installeren, keukenkraan vervangen

Selsiuz blog

Op de inspiratieblog van Selsiuz vind je alles over het gemak, de techniek en trends van deze gebruiksvriendelijke 3-in-1 kokendwaterkraan. Ontdek welke Selsiuz bij jou en je keuken past!

ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF

Meeste recente blogs