Osiris Hertman ontwerpt exclusief voor Selsiuz: de Cone Counter

Door Jasper Wijsman • 8 februari 2022

Met Selsiuz zijn we altijd op zoek naar de mooiste designs om aan te bieden. Wist je dat één op de drie huishoudens een kokendwaterkraan in de keuken heeft? En dit aantal wordt steeds groter, aangezien de kokendwaterkraan in populariteit stijgt. Een kokendwaterkraan heeft immers veel voordelen; duurzaam, veilig, betaalbaar en verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren. Naast de kokendwaterkraan, hebben we daarom nu ook de alles-in-één kraan. Naast kokend water, ook snel bruisend of gekoeld water uit je kraan. Samen met Osiris Hertman hebben wij daarom nu de nieuwste kraan; de Cone Counter by Osiris design. In dit blog gaan we dieper in op het exclusieve design van deze alles in een kraan.

topontwerper osiris hertman ontwerpt exclusief voor selsiuz: de cone counter

Topontwerper Osiris Hertman en zijn internationale interieurs zijn bekend geworden door zijn combinatie van ambachtelijk verwerkte materialen in combinatie met technische innovatie. En dat is het uitgangspunt voor Selsiuz voor deze unieke en succesvolle samenwerking. Osiris Hertman heeft exclusief voor Selsiuz de Cone Counter ontworpen. De Cone Counter kokendwaterkraan biedt de perfecte balans tussen speelsheid en verstilling. De archetypische conische details in het design zijn kenmerkend voor deze solide kraan van Selsiuz by Osiris Hertman design. De Cone Counter is onderscheidend door het conisch vormgegeven ontwerp. De elektronische bediening is uiterst gebruiksvriendelijk. Druk twee keer op de knop voor kokend water of een keer voor bruisend of gekoeld water. 

cone counter en cone counter extra

Bij de Cone Counter van Osiris Hertman kun je met de drukknop op het blad snel en eenvoudig kokend water tappen. De rode cirkel geeft duidelijk de functie van kokend water aan.  Met de Cone Counter Extra heb je drie drukknoppen en kun je dus kiezen voor gekoeld, kokend of bruisend water. Bij deze alles-in-één kraan geeft de gekleurde ring aan welke functie actief is.

EQ-Sphere-Selsiuz-Cone-Counter-Copper-1kleuren en modellen

De Cone Counter is in verschillende kleuren verkrijgbaar; de kleuren Gold, Copper, Gun Metal en Rvs. De kokendwaterkraan heeft één knop op het blad en wordt inclusief een 5 liter boiler geleverd. Als je ook bruisend en gekoeld water wilt, zijn er drie knoppen op het blad en wordt er naast de boiler ook een cooler meegeleverd. Verder heb je nog de mogelijkheid om de knoppen op je aanrechtblad te laten monteren, of te werken met vlakinbouw waardoor de knoppen randloos in het blad zijn gemonteerd.

De boiler

De Masterly kondigt ieder jaar de Milan Design Week aan. Dit is de allergrootste ontwerpbeurs ter wereld – en ongetwijfeld de belangrijkste beurs voor onze branche – met collecties van invloedrijke ontwerpers uit alle landen. Masterly laat dan ook een compleet en gevarieerd designveld zien met relevant werk van architecten, meubel-, textiel-, bouw-, en accessoirebedrijven, ontwerpers, kunstenaars, ambachtslieden, galeries en vakscholen voor design en interieur. Het bekende Palazzo Francesco Turati vormt het decor voor The Bone Kitchen: een spraakmakend ontwerp van Osiris Hertman Studio. Het meubel bestaat uit een luxe composietstenen translucent keukenblad, gecombineerd met de elektronisch bedienbare alles-in-één kraan: de Selsiuz Cone Counter by Osiris Hertman. 

Ben je benieuwd geworden naar de verschillende Selsiuz by Osiris designs? Neem dan vooral eens een kijkje in de brochure van Osiris Hertman.

Osiris CTA

Tags: Kokendwaterkraan

Selsiuz blog

Op de inspiratieblog van Selsiuz vind je alles over het gemak, de techniek en trends van deze gebruiksvriendelijke 3-in-1 kokendwaterkraan. Ontdek welke Selsiuz bij jou en je keuken past!

ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF

Meeste recente blogs