De voordelen van de 3-in-1 kokendwaterkraan volgens influencer Citymom

Door Jasper Wijsman • 14 april 2022

Bettina, beter bekend als influencer Citymom.interior op Instagram, haalt het gemak in huis met de 3-in-1 kokendwaterkraan van Selsiuz. Zoals ze zelf aangeeft, zijn de prachtige en stijlvolle modellen van de 3-in-1 kranen van Selsiuz innovatief, strak én praktisch. Koud, warm en kokend water. Je krijgt precies de temperatuur van het water waar jij op dat moment behoefte aan hebt. En bovendien veilig in gebruik, wat fijn is als je kinderen thuis hebt, zoals Bettina. Daarnaast is een kokendwaterkraan écht een must voor moms. In dit blog zetten we op een rijtje voor Bettina de grootste voordelen zijn van de kokendwaterkraan.

Eerste hulp bij babyflesjes

Heb je een baby of jonge kids? Dan weet je hoeveel je bezig bent met het maken van flesjes; water koken, melkpoeder erbij… En dat allemaal het liefst zo snel mogelijk, want vooral baby’s kunnen ongeduldig zijn als ze honger hebben. En natuurlijk hebben baby’s ook honger op voor ons wat meer ongelukkige tijden. Midden in de nacht minuten wachten bij de waterkoker? Liever niet. Gelukkig is dat met een Selsiuz kraan voorgoed verleden tijd! Het is daarom echt een must-have voor moeders, want binnen drie tellen heb je het flesje voor je baby gemaakt. En als het flesje op is, kun je simpelweg wat kokend water erin doen zodat het flesje weer schoon wordt. Ideaal!

 

IMG_6781 resized

Je eten 10 minuten sneller op tafel

 

Moeders, maar ook vaders, kunnen zich er vast in vinden: je hebt een lange werkdag gehad, of bent druk in de weer geweest met de kinderen thuis, en vervolgens ben je vaak moe. Uitgebreid in de keuken staan, staat dan niet hoog op je to-do-lijstje. “Daarnaast willen mijn kinderen altijd PER DIRECT eten als ze honger hebben”, aldus Bettina. Snel kunnen koken is als moeder dus erg fijn. Het voordeel van een Selsiuz kraan hebben? Koken met een kokendwaterkraan gaat 10 (ja 10!) minuten sneller. Nooit meer wachten totdat je water kookt, maar direct beginnen met koken. Aan tafel!

In een handomdraai een hete kop thee

Nog een hele herkenbare situatie vanuit Bettina: “Als mom herken je dit vast; je maakt een kop thee. Dan komen er tien dingen tussendoor (kinderen die een boterham willen, je telefoon die piept, je kinderen die nóg een boterham willen). Het gevolg? Koude thee. Zonder kokendwaterkraan kun je weer een aantal minuten staan wachten totdat je jouw heerlijke kop thee kunt drinken. Met deze 3-in-1 kraan heb je dus altijd warme thee, want binnen 1 seconde zit er weer kokend water in je beker.

 

Meer ruimte op het keukenblad

Met kinderen in huis staan er vaak genoeg andere dingen op het aanrecht zoals flesjes, broodtrommels en een koffiezetapparaat wat overuren draait. Ruimte is dus zeker prettig op jouw keukenblad en het is erg vervelend als je ook nog ruimte moet maken voor een aparte waterkoker. Deze kraan brengt je weer een stap dichter bij dat felbegeerde lege aanrechtblad want de losse waterkoker kan de deur uit!

 

Veilig voor kleine kinderen

Zoals je in dit blog kunt lezen, lopen er jaarlijks honderden mensen brandwonden op. Oorzaak nummer één hiervoor is kokend water. Vooral met jonge kinderen moet je echt oppassen met kokend wate in de buurt.  Gelukkig heeft Selsiuz ook daar rekening mee gehouden. De handige en kindveilige druk- en draaiknop van de Selsiuz is van toepassing op verschillende modellen. Ook zijn er modellen met een drukknop op het aanrecht. Ook bij deze kraan is goed nagedacht over de veiligheid. Naast de kraan zitten gekleurde knoppen in het keukenblad verwerkt; de rode knop moet twee keer snel ingedrukt worden om kokend water te krijgen; een extra beveiliging om ongelukken te voorkomen. Koud en warm water regel je zoals je gewend bent met de hendel van de kraan.

 

Klaar voor jouw kokendwaterkraan?

Naast alle bovenstaande voordelen die Bettina ervaart, is de kokendwaterkraan ook nog eens een hele handige keukenhulp. Benieuwd hoe de kokendwaterkraan jou kan helpen in de keuken? Lees dan dit blog of bekijk de handige kookvideo’s. Wil je nog meer redenen lezen waarom een kokend water kraan in jouw keuken niet mag ontbreken? Lees dan hier 5 redenen om te kiezen voor een koel en bruisend water kraan of lees de blog van Shannah die samen met haar gezin elke dag geniet van de kokendwaterkraan.

9 redenen om een kokendwaterkraan te kiezen

Photo credits: Bettina Neseker / Instagram

Tags: Kokendwaterkraan, Selsiuz

Selsiuz blog

Op de inspiratieblog van Selsiuz vind je alles over het gemak, de techniek en trends van deze gebruiksvriendelijke 3-in-1 kokendwaterkraan. Ontdek welke Selsiuz bij jou en je keuken past!

ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF

Meeste recente blogs